Friday, January 3, 2014

We Would All Be More Fit With Waffles On Our Feet

Everyone makes fitness New Year's resolutions they don't keep.  I personally think I would be a lot more successful with these sweet kicks I found in the Nike outlet store...

Waffle trainers.  When you think fast, think waffle trainers.  When you think of strong, think waffle trainers.  When you think of training harder and jumper higher, think Air Waffles.  Because everyone knows that waffles are the speediest and most aerodynamic of the breakfast foods.


It is a wonder than that these gems were marked down not once, not twice, not three times, but four times.  I would expect that of Air Crepes or Sausage Link Trainers, but these are motherf-ing Air Waffles.  They are wonderful and waffle-y and they surprisingly do not involve velcro.  You should buy some today.  Well, maybe in a few days when the suggested retail price is "please just walk out of the store with these".


2 comments:

  1. Just sent this post to a high up at Nike (I have connections, you know). ;) I'll let you know his response.

    ReplyDelete

  2. Nhật Bản là một trong những quốc gia có nhiều cảnh đẹp thu hút được nhiều khách du lịch trong và ngoài nước, và nhiều người đặt ra câu hỏi rằng đi nhật có cần visa không và khi đi nhật làm visa đi nhật hết bao nhiêu tiền để mọi người có thể toan tính chi phí để lên một kế hoạch du lịch thích hợp nhất. Khi đi du lịch nhật bản nên đi đâu, những điểm đến lý tưởng nên đi khi du lịch sang nhật để có thể lưu lại những khoảng khắc đẹp nhất. con gái Nhật có một làn da rất trắng mà nhiều phụ nữ mơ ước, hướng dẫn cách Cách làm trắng da toàn thân như những cô gái nhật bản.

    Hiện nay, Amazon là một trong những kênh thương mại điện tử lớn được nhiều người tiêu dùng tại Việt Nam mua sắm, hướng dẫn mua hàng amazoncách mua hàng trên amazon tại nhật giúp người tiêu dùng có thể mua sắm hàng hóa một cách thuận lợi và đơn giản nhất, không phải gặp khó khăn với những hình thức thanh toán quốc tế phức tạp.

    ReplyDelete